Läs vår bok

Boken Ta hand om dig utgår ifrån att varje individ är unik. Det betyder att det bara är du själv som kan veta vad du behöver för att må bra. Du behöver söka svaren inom dig själv med introspektion – en metod som hjälper dig att förstå dina egna tankar och känslor. De ligger till grund för alla dina val och handlingar.

Alla kan lära känna sig själva bättre och för att du ska kunna utveckla din självkännedom innehåller boken både konkreta övningar i introspektion och förklaringar till hur och varför det fungerar. Boken hjälper dig att reflektera och förklarar hur du kan öva för att må bra i dig själv. En medveten insikt är förutsättningen för att du ska kunna ta hand om dig på bästa sätt genom att fylla dina behov.

Boken kostar 195 kr. Du kan hämta ditt beställda ex på vår mottagning på Narvavägen 24 i Jönköping eller få den skickad (fraktkostnad tillkommer). Gör din beställning på halvorsenkonsult@gmail.com och kom ihåg att ange om du vill att vi skickar eller om du vill hämta boken själv.

Boken finns även att köpa hos t ex Akademibokhandeln och Bokus.

Tung sten i händer